Franchise

LEGYEN ÖN IS BEST PARTNER !

Franchise kiskereskedelmi hálózati csatlakozási lehetőség

A debreceni központú Csoki Max cégcsoport a Next Unió beszerzési társulás tagjaként, több mint 20 éves kereskedelmi tapasztalattal szolgálja ki vásárlóit. A Csoki Max és Vegyi Max Kft. közel 11.000 m2 alapterületű logisztikai és C+C áruházban folyamatosan megújuló széles választékkal várja vevőit. Ezáltal a vállalkozók egy stabil, megbízható háttérrel rendelkező szervezet részesei lehettek, mely lehetővé tette számukra a kedvezményes áron való beszerzést, szezonalitáshoz igazodó akciós csomagok és újságok megszerzését, valamint a folyamatos megújulásra való esélyt.

Amit a vállalat kínál:

 • Díjmentes csatlakozás.
 • Kötelező vásárlási érték havi nettó 1.000.000 Ft a Csoki Max és Vegyi Max nagykereskedéstől. A termék szortiment kialakítása is Partnerünk döntése, mely alól kizárólag az akciós kiadványban szereplő termékek képeznek kivételt. Ezeknek a fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően elérhetőnek kell lenniük az akciós megrendelőben meghatározott íz és illat választékban, az üzletben.
 • A sikeres együttműködés révén a halasztott (átutalásos) fizetésre is van lehetőség, mely minden esetben egyedi elbírálást követően lép életbe.
 • A területi védelem során gondoskodunk arról, hogy olyan településen, ahol már van Best Partnerünk, újabb tag ne kapjon franchise jogot. Ez alól kivételt képez, ha már a meglévő tagunk kíván újabb üzlettel csatlakozni, valamint az 50.000 fős lakosságot meghaladó városok.
 • Marketing eszközeinkkel díjmentesen népszerűsítjük üzletét (akciós kiadvány nyomtatott és elektronikus formában, weboldal, közösségi média).
 • A Csoki Max és a Vegyi Max nagykereskedésekben történő havi nettó 1.000.000 Ft értékű vásárlás esetén 1000 db akciós kiadványt biztosítunk Partnerünk számára. Amennyiben további újságra lenne szüksége, úgy önköltségi áron biztosítjuk.
 • Üzletének portálkialakításához (kirakat), tervezéséhez, polcrendszerhez szükséges elemek beszerzéséhez kapcsolatot biztosítunk, tanácsadással segítünk. Egységes arculathoz szükséges homlokzati reklám tervezése ingyenes, és gyártásában kivitelezés költségében előzetes egyeztetés alapján részt vállalunk.
 • Best Partnereink az alapártól kedvezményesebb egyedi árkategóriába kerülnek, az akciós időszakban.
 • Gyártói és közvetlen forgalmazói szerződéseinknek köszönhetően lehetőség nyílik egyedi display kihelyezésekre, polctükör kialakítására. Ez az opció minden esetben egyedi igényfelmérést követően él, bármiféle kötelezettség nélkül.
 • Szaknagykereskedésünkbe beérkező újdonságokról, időszakos akciókról hírlevelünkből elsőként értesülhet.
 • Szakmai tanácsadás lehetősége az árukihelyezés, bolti elrendezés kapcsán kollégánkon keresztül, aki mindezek mellett széleskörű tájékoztatást ad partnereink számára minden felmerülő kérdésben.

Amennyiben a fent leírtakkal felkeltettük figyelmét úgy kérjük, érdeklődjön a részletekről Nagy Bianka munkatársunknál az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Tel.szám: +36 20/ 377 98 36
E-mail: nagy.bianka@bestuzletlanc.hu